Selecteer jouw favorieten uit 7 verschillende teams

partners

Zij zijn het gezicht of de stem van onze organisatie!


Coördinator Commercial Partners (3)

Als Coördinator Commercial Partners sta je in nauw contact met een eigen klanten portfolio. Je bouwt de bestaande klantenrelaties verder uit en gaat daarnaast proactief op zoek naar nieuwe business opportuniteiten. We rekenen op jouw vlotte communicatie skills om partners ervan te overtuigen dat Student Kick-Off de beste manier is om studenten te bereiken!

Coördinator Non-Commercial partners

Onze Coördinator Non-Commercial Partners is de contactpersoon die de contacten met hoger onderwijsinstellingen onderhoudt. Je zorgt ervoor dat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie en versterkt de goede jarenlange relaties.

Coördinator Student Village

De Coördinator Student Village verbindt alle hoger onderwijsinstellingen, studentenverenigingen en niet-commerciële organisaties. Je zorgt ervoor dat elk van hen een plaats toegewezen krijgt op ons terrein waar ze de studenten kunnen informeren over alle faciliteiten en mogelijkheden in Gent.


Ik stel me kandidaat!

HR

De sociale knuffelberen van de groep!


Coördinator Planning

Als Coördinator Planning ben je verantwoordelijk voor het inplannen van alle vrijwilligers. Hiervoor werk je samen met team Food & Beverages, zodat alle bars goed draaien op de festivaldag. Daarnaast bedenk je ook mee creatieve manieren om vrijwilligers enthousiast te maken om te komen helpen. Op de festivaldag zelf leid je alles in goede banen.

Coördinator Hospitality

Gastvrij, that's my middle name? Dan is Coördinator Hospitality op jouw lijf geschreven. Je bent de sfeermaker van de groep en zorgt voor happy vibes binnen de crew. Je zal dan ook helpen met Coördinator Interne voor het bedenken van leuke teambuildings. Je mag je creatieve brein ook loslaten op de vrijwilligerstent, om op de festivaldag de vrijwilligers te kunnen ontvangen in een leuk versierde tent.

Coördinator Recruitment

Vrijwilligers zijn cruciaal voor een festival! De Coördinator Recruitment gaat op een creatieve manier op zoek naar hen en voert een leuke campagne. Je werkt samen met Food & Beverages, zodat er genoeg vrijwilligers zijn om de bar goed te doen draaien. Op de festivaldag ontvang je alle vrijwilligers en help je alles in goede banen leiden.

Coördinator Interne HR

Door het organiseren van fantastische teambuildings, zorgt de Coördinator Interne voor een goede teamsfeer! Topactiviteiten bedenken, dat zit in je bloed! Op de festivaldag zelf help je mee de vrijwilligers ontvangen met de rest van je team en help je alles in goede banen leiden.


Ik stel me kandidaat!

PR

Het creatieve brein van de organisatie!


Coördinator Visual Content Creator

Als Coördinator Visual Content Creator ben je één van de creatieve breinen binnen team PR. Samen met de designers creëer je allerlei interessante content, vb. voor op sociale media. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van (bewegende) visuals, illustraties en filmpjes. Met je creaties maak je studenten warm voor ons festival.

Coördinator Social Media

Je bent verantwoordelijk voor de sociale media van het festival. Je bedenkt leuke posts voor op facebook en instagram. Samen met de designers creëer je leuke content om studenten te informeren en warm te maken voor ons festival. Beschik je over een vlotte pen en een creatief brein, dan ben jij de perfecte Coördinator Social Media.

Coördinator Campus Tour & Marketing

Heb je een passie voor Marketing? Dit kan je als Coördinator Marketing & Campus Tour volledig gebruiken, om verschillende manieren te bedenken om Student Kick-Off in de kijker te zetten. Naast onze welgekende Campus Tour kan je nog ideeën bedenken om studenten warm te maken voor het festival. Je bent dus ook verantwoordelijk voor de Campus Tour, waarbij we gedurende 2 dagen met de caravan rondgaan bij diverse campussen. Om dit tot een succesvol einde te brengen zal je samenwerken met sponsors en hoge onderwijsinstellingen.

Coördinator Pers

Als Coördinator Pers sta jij in contact met, hoe kan het ook anders, DE PERS! Met je vlotte pen schrijf je fantastische persberichten om SKO zo in de kijker te zetten! Op de festival dag leg je de pers in de watten, zorg je voor interviews en nog veel meer ... Je staat ook in voor de externe communicatie en zorgt er dus voor dat buurtbewoners tevreden blijven & klachten van festivalgangers behandeld worden.

Coördinator Design (2)

Als Coördinator Design maak je niet enkel deel uit van team PR, maar ook van ons fantastisch designersduo! Samen met nog één andere designer, sta je in voor alle designs van het festival. Laat die ideeën maar komen, want affiches, polsbandjes, banners, drankenlijsten, sociale media posts worden allemaal door jou gerealiseerd!


Ik stel me kandidaat!

Food & Beverages

Zij zorgen dat je keel gesmeerd blijft en je maag niet gaat grommen!


Coördinator Verkoop

De Coördinator Verkoop houdt de bars draaiende. Jij plant een team van 500 vrijwilligers efficiënt in en houdt daarbij rekening met de beschikbare middelen. Bovendien onderhoud je nauw contact met Team HR en stuur je tijdig bij waar nodig. Dit alles om onze bezoekers met een glimlach te kunnen bedienen!

Coördinator Logistiek

Onze Coördinator Logistiek is een ware multitasker! Jij bepaalt het dranken assortiment en zorgt voor een schatting van de te voorziene dranken. Verder sta je in nauw overleg met de drankenpartners en coördineer je transporten om een vlekkeloze verspreiding over het terrein te garanderen.

Coördinator Partners

Als Coördinator Partners ben jij het gezicht van onze organisatie! Je gaat proactief op zoek naar nieuwe business opportuniteiten of bouwt de bestaande samenwerkingen verder uit door een goede klantenrelatie te onderhouden. Ben jij de vlotte communicator die beschikt over de nodige commerciële vaardigheden?

Coördinator VIP

De Coördinator VIP is een spring-in-het-veld die onze VERY IMPORTANT PEOPLE een échte WAUW-ervaring bezorgt. Jij zorgt hierbij voor een concept, het meubilair, de koeling... Kortom, het volledige reilen en zeilen van zowel de VIP-tent als het VIP-dek!

Coördinator Duurzaamheid

Als Coördinator Duurzaamheid controleer jij de ecologische voetafdruk van Student Kick-Off! Deze superheld(in) schrijft mee aan de toekomststrategie, maar is ook flexibel genoeg om zich snel aan te passen aan nieuwe regelgeving. Samen met een heel team van milieumedewerkers zorg jij er misschien wel voor dat we dit jaar een Groenevent Award binnenhalen?

Coördinator Food

Als Coördinator Food zorg jij ervoor dat onze bezoekers op het terrein niet enkel hun drank kunnen lessen, maar ook een hapje kunnen eten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze foodtrucks en cateraars, en zorgt ervoor dat onze eigen Student Grill-Off tot in de puntjes voorbereid wordt.

Crew Lead (8)

Deze coördinatoren worden tijdens de op- en afbouw ondersteund door een hele resem Crew Leads. Rondrijden met een heftruck, bars voorbereiden en 30.000 bezoekers voorzien van drank. Werklust en plezier verzekerd!


Ik stel me kandidaat!

IT

Het team IT zijn onze experten wat betreft computers, hardware, internet en nog héél wat andere zaken.


Coördinator Box Office

De Coördinator Box Office is op het terrein ons eerste aanspreekpunt voor alle niet-bezoekers. Je zorgt voor de registratie van vips, artiesten, vrijwilligers ... Kortom je bent een krak die genodigden tot de juiste zones toegang voorziet. Voor jou kent ons access managementsysteem geen geheimen.

Coördinator Hardware

Onze Coördinator Hardware is geen lichtgewicht op vlak van IT. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van ons netwerkplan en de verdere coördinatie hiervoor. De vraag "Is er al wifi?" klinkt jou als muziek in de oren. Naast het rollen van meters ethernetkabels breng je ook het camera bewakingssysteem up and running.

Coördinator Programmer

Voor onze Programmer zeggen een 0 en I veel meer dan wiskunde. Als programmer denk je na over de softwarematige noden van Student Kick-Off. Je zorgt voor de opvolging van onze applicaties en werkt nieuwe applicaties uit die voor én tijdens het festival het leven een stuk makkelijker maken. Een error of een crash, je kan altijd het hoofd koel houden.

Crew Lead Hardware

Onze coördinatoren worden bijgestaan door één of meerdere Crew Leads IT. Als Crew Lead ben je een manusje-van-alles. Je bent leergierig en wil onze coördinatoren ondersteunen waar het kan.


Ik stel me kandidaat!

Site & Safety

Voor de doe-het-zelvers onder ons!


Coördinator Site Management

Het Sint-Pietersplein, dat is jouw terrein. Jij bent de man/vrouw die het nauwkeurige inplantingsplan uitwerkt en verantwoordelijk is voor alle constructiewerken op het terrein. Je zoekt tijdens de voorbereiding naar leveranciers voor alle constructies en materialen die noodzakelijk zijn om de SKO-spot correct en veilig op te stellen. Hiervoor volg je ook de coördinatievergaderingen met de stads- en ordediensten op. En het draaiboek, dat wordt jouw heilig geschrift, de rode draad waarin je alle puzzelstukjes laat samenvallen tot een schitterend SKO-terrein, van opbouw tot afbraak.

Coördinator Elektriciteit

Aan de hand van het inplantingsplan stel jij in functie van de benodigdheden een volledig stroomplan op. Jouw job als coördinator Elektriciteit is immers het hele festival van stroom voorzien! Gedurende de festivalweek ben jij het aanspreekpunt voor alle elektrische problemen, en zorg je ervoor dat alle toestellen aangesloten zijn op het stroomnet.

Coördinator Logistiek

Als coördinator Logistiek ligt jouw verantwoordelijkheid bij al het rollend materiaal op het terrein. Dit gaat van een camionette tot een enorme verreiker. Aan de hand van input van de andere teams stel jij een volledige planning op voor wie deze wanneer kan gebruiken. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het stockbeheer binnen het magazijn van Student Kick-Off.

Coördinator Veiligheid

Als Coordinator veiligheid ben jij de schakel tussen de veiligheidsdiensten en onze organisatie. Aan de hand van jouw veiligheidsplan zorg je voor een vlot en veilig verloop van de festivalweek. Tijdens de opbouw waak je ook over de veiligheid op de werfzone, zodat onze crew veilig kan werken!

Crew Lead Veiligheid

Samen met de coördinator veiligheid stel jij als crew lead veiligheid een veiligheidsplan op. Gedurende de festivaldag ondersteun je hem/haar door stewards en bewakingsagenten aan te sturen.

Crew Lead Site (5)

Crew Leads binnen team Site & Safety hebben hoofdzakelijk hun taken tijdens de festivalweek. Jullie zijn verantwoordelijk voor de volledige op- en afbouw van het terrein, en sturen waar nodig groepjes vrijwilligers aan.


Ik stel me kandidaat!

productie

Zij zijn altijd op de hoogte van de hipste artiesten en nieuwste hits!


Coördinator Productie Manager

Als Productiemanager werk je nauw samen met de teamlead om de programmatie van deze editie te vervolledigen. Samen met de rest van team productie stel je draaiboeken op, zodat de festivaldag vlekkeloos kan verlopen. Tot slot ben je hét aanspreekpunt voor derden in wat betreft de muziekproductie van dit festival.

Coördinator Stage Manager

Aan de hand van de technische riders van de artiesten, werk jij als Stage Manager een volledig draaiboek op voor alle bewegingen op het hoofdpodium. Niets beweegt zonder jouw toestemming! Als stagemanager ben jij het aanspreekpunt voor onze partners betreffende licht en geluid.

Coördinator 2nd Stage

Als 2nd stage manager ben jij verantwoordelijk voor het podium op het St Amandplein. Je staat in voor de coördinatie van de volledige productie op dit plein. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle partners die hierbij betrokken zijn.

Coördinator Hospitality

Ervoor zorgen dat alles voor de bezoekende artiesten tip top in orde is; dat is jouw verantwoordelijkheid als Hospitality Manager. Je zorgt ervoor dat ze zich volledig thuis voelen op ons festival. Aan de hand van het productie draaiboek bereid je alles hiervoor zo goed mogelijk voor.

Crew Lead Productie

De Crew Lead Productie staat de Productiemanager bij in al zijn/haar taken. In deze functie word je opgeleid om ooit zelf een volwaardige productiemanager te zijn. Je staat in contact met bookers en vormt een 2e aanspreekpunt voor derden. Tijdens de showweek sta je het productieteam bij waar nodig.

Crew Lead Stage Manager

Crew Lead stage staat de stage manager bij waar nodig. Samen met hem/haar stel je de nodige plannen op. Tijdens de showweek sta je de rest van het productieteam bij waar nodig, zodat je alle trucken van het vak kan leren!


Ik stel me kandidaat!
○ ○ ○
Go